,

Kocke za decu set od 60kom.


Savetujemo dečijim igraonicama, školicama sporta i predškolskim ustanovama da dečije stolice i stolove od kocki koriste kao pomoćne stolice kada imaju veliku gužvu a kad im ne trebaju da ih koriste kao kockice za igru, zabavu i sport.
U setu se nalazi 60 komada.

13.662,00 рсд Sa PDV-om

Dečije kocke BIG PUZZLE 23x23cm su kocke koje mogu da se kombinuju na mnogo kreativnih načina. Deca mogu da kreiraju sa njima bezbroj interesantnih oblika (životinje, robote, vozila…).
Takođe big puzzle kocke mogu da se koriste za gradnju kućica za decu, tvrđavica za decu, malih dečijih vigvam šatora… Sa ovim kockama se mogu konstruisati ogradice za decu u sobama i igraonicama kao i kutije/box-evi za igračke. Prednost big puzzli kocki prilikom izrade kutija za igračke je u tome što možete sami odrediti oblik i veličinu kutije za igračke (manja ili veća, visina, oblik četvrtasti ili pravougaoni), kao i opciju da li želite da kutija za igračke bude otvorena ili zatvorena.
BIG PUZZLE kocke 23x23cm se proizvode u 6 osnovnih boja: bela, žuta, crvena, zelena, plava i crna.
Prilikom slaganja, boje puzzli kocki mogu da se slažu tako da se formiraju jednobojni, višebojni ili šareni oblici.
Sa velikim puzzle kockama može da se konstruiše vrlo zabavno mini dečije igralište ili mali dečiji sportski poligon, sa elementima za provlačenje, obilaženje, preskakanje…
Big puzzle kocke mogu da se koriste i za konstrukciju dečijih prepona. Sa 6 puzzle kocki može se napraviti mala čvrsta kockasta dečija stolica (dečije stolice od kocki mogu biti jednobojne, dvobojne ili šarene).
Sa 10 puzzle kocki može se napraviti pravougaona stolica za dvoje manje dece, a sa 14 kocki mala pravougaona stolica za troje dece. Postoji više jednostavnih kombinacija kako se mogu sastaviti stolice i stolovi za decu. Od kocki može da se napravi i mali dečiji lavirint. Big puzzle kocke su napravljene od plastike i mogu da se koriste i u spoljnim uslovima.

Категорије: ,

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Kocke za decu set od 60kom.”

There are no reviews yet.