,

Kaira X Wired Gaming Headset for Xbox Series X/S

Availability:

Dostupno kao narudžbina na zahtev


Razer Kaira X poseduje najsavremenije drajvere koji mogu odvojeno da podešavaju visoke, srednje i niske tonove – proizvodeći jasniji zvuk sa bogatijim visokim tonima i snažnijim basom. Savitljivi mikrofon ima poboljšano kućište i prijemnik za snimanje glasa koje potiskuje buku sa zadnje strane — podržano praćenjem mikrofona i balansom igre/ćaskanja kako bi se obezbedili optimalni nivoi. Jastučići za uši imaju prozračno tkanje koje minimizira nakupljanje znoja i toplote, dok poboljšana gustina ultra-meke pene u velikoj meri smanjuje silu stezanja slušalica za udobnu podršku tokom korišćenja.

9.999,00 rsd Sa PDV-om

Dostupno kao narudžbina na zahtev

SPECIFIKACIJE

Noise Cancelling
Ne
Frekvencija
20 Hz – 20 kHz
Kompatibilnost
Xbox One / Xbox One S / Xbox One X/ Xbox Series X, S, PC (Windows 10 i noviji, sa adapterom koji ne dolazi u pakovanju) i mobilni telefoni
Dužina kabla
1.3 m
Povezivanje
kabl, 3.5mm
Osetljivost
96 dB (1 kHz)

Brend:

Razer je kompanija nastala 1998 u Kaliforniji u privatnom vlasništvu Min-Liang Tan i Robert Krakoff-a. Kompanija ima predstavništva u devet gradova sveta i nekoliko stotina zaposlenih. Razer je najveći sponzor eSports pokreta a direktno sponzorišu nekoliko stotina gejming timova i individualaca. Nakon istraživanja i razvoja u labaratorijama, Razer uređaji se daju profesionalnim igračima na testiranje i nakon njihove dorade izlaze u prodaju.

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Kaira X Wired Gaming Headset for Xbox Series X/S”

There are no reviews yet.