, , ,

Helio H710 Gaming Headset

Availability:

Нема на залихама


Izdavač: Redragon

8.999,00 рсд Sa PDV-om

Uživajte u pravom čistom, i bez gubitka kvaliteta, zvuku sa 7.1 Surround-Sound tehnologijom, stvarajući polje uranjanja bilo gde u igri, slušajući koncert uživo ili u sobi za ćaskanje. Drajveri od 50 mm nude širi frekvencijski raspon, bogata zvučna polja, veću rezoluciju i zvuk ekstremne vernosti.
Njegova traka za glavu je podesiva s laganim izdržljivim čeličnim okvirom. Oslobodiće vašu glavu od dodatnih opterećenja prilikom igranja ili slušanja muzike. Najfinija koža sa vrhunskim punjenjem memorijske pene omogućava vašem uhu da diše i održava ih suvim i hladnim. Nema potrebe da brinete, čak i nakon što ih nosite sat vremena ne osećate ništa osim udobnosti.
Ne samo da možete da čujete zvuk bez gubitaka, već možete i da ga izgovorite. Odvojivi mikrofon za uklanjanje buke sigurno će vam ponuditi najjasniju komunikaciju između saigrača ili prijatelja, nema više izobličenih zvukova i naduvanih mikrofona. Redragon H710 se može pohvaliti nezavisnim EK kontrolerom sa 3 režima, muzikom, filmom i igrama. Svi namenski modovi mogu se prebaciti jednom rukom kako bi se zadovoljile različite potrebe u bilo kojoj situaciji. U pleteni USB kabl ugrađena je EK kontrolna kutija.
Dizajniran da odgovara bilo kojoj zabavi / platformi koju želite, slušanju muzike, gledanju filma i igranju igre bez obzira da li su PC, Mac, PS4 ili Switch.

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Helio H710 Gaming Headset”

There are no reviews yet.