,

ASEPSSOL 1% 5L


Način primene
Asepssol 1% se upotrebljava raspršivanjem, prebrisavanjem, potapanjem i pranjem. Ukoliko se tretirane površine ne ispiraju vodom, na njima se formira zaštitni film, te sredstvo pokazuje rezidualno dejstvo. Površine koje dolaze u direktan kontakt sa hranom, posle tretiranja isprati higijenski ispravnom vodom.

600,00 рсд Sa PDV-om

Sastav
100 ml rastvora sadži 1% kvaternarnih amonijum jedinjenja, benzil-C12-18 – alkildimetil, hloridi, CAS broj: 68391-01-5
Osobine
Asepssol 1 % je gotov radni rastvor za dezinfekciju i pranje sa delovanjem na gram pozitivne i gram negativne bakterije, gljivice i na pojedine tipove virusa—viruse influence, herpesa simpleksa, virusa koji izaziva „new castle″ bolest živine.
Nerazblažen proizvod pokazuje potpuni dezinfekcioni efekat posle 30 sekundi od kontakta sa bakterijama, uključujući i Methicillin resistant Staphylococcus aureus (MRSA).
Namena
Asepssol 1% je gotov radni rastvor namenjen za dezinfekciju podova i površina u domaćinstvima, bolnicama i domovima zdravlja, veterinarskim ustanovama, predškolskim i školskim ustanovama, ugostiteljstvu i hotelijerstvu, frizerskim salonima, teretanama i sredstvima javnog prevoza i transporta …

Категорије: ,

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “ASEPSSOL 1% 5L”

There are no reviews yet.