,

ASEPSSOL AEROSOL 250ml sprej


Način primene
Rastvor se pomoću pumpice rasprši na površinu koju treba dezinfikovati sa rastojanja 30-60 cm. Doza biocidnog proizvoda je 3-5 ml po 1m³ zatvorenog prostora. Biocidni proizvod se može primenjivati i prebrisavanjem površina (na čistu tkaninu natopiti 5 ml proizvoda).
Za sve površine koje se dezinfikuju prebrisavanjem doza biocidnog proizvoda je 3 ml po 1m² površine , u zavisnosti od zaprljanosti površina . Koristi se i za dezinfekciju površina i pribora koji dolaze u kontakt sa hranom i pićem , s tim što je nakon dezinfekcije površine i pribor potrebno isprati vodom.

169,00 рсд Sa PDV-om

Sastav
100 ml rastvora sadrži 0,1 % kvaternarnih amonijum jedinjenja, benzil-S12-18 – alkildimetil, hloridi, CAS broj: 68391-01-5
Osobine
Asepssol aerosol je tečno dezinfekciono dezodorantsko sredstvo, sa delovanjem na gram-pozitivne i gram-negativne bakterije, gljivice i na pojedine tipove virusa.
Asepssol aerosol svojim katjonskim površinski aktivnim delovanjem u vazduhu i na različitim površinama, predmetima i materijalima uništava mikroorganizme, neprijatne mirise i elektrostatičko naelektrisanje.
Namena
Dezinfekcija i dezodoracija vazduha u bolnicama i domovima zdravlja, prehrambenoj industriji, živinarstvu, ugostiteljstvu, hotelijerstvu, brijačko-frizerskim radnjama, salonima za negu lepote, teretanama, u unutrašnjosti sredstava javnog prevoza, taksi vozila, vozova, aviona i porodičnih automobila, dezinfekcija klima uređaja.

Категорије: ,

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “ASEPSSOL AEROSOL 250ml sprej”

There are no reviews yet.