-15%
, ,

Thera-band (žuta 1m)


Priznate su od Američkog udruženja fizioterapeuta (APTA) i važe kao svetski originalni sistem za treniranje sa progresivnim otporom.
Thera Band trake su dostupne u osam različitih boja, osam različitih otpora, koji se progresivno povećavaju u skladu sa napredovanjem. Stepeni otpora označeni su Thera-band bojama, od bež(koja je najslabija TheraBand traka) preko žute, crvene, zelene, plave,crne i srebrne do zlatne( koja je izuzetno jaka TheraBand traka).

645,00 рсд 759,00 рсд Sa PDV-om

Thera-Band Traka za vežbanje se koristi za jačanje mišića, povećanje snage, pokretljivosti i fleksibilnosti Vašeg tela. Imaju istu svrhu kao i pilates trake za aerobik i fitnes koje se prodaju u setu (3 in 1), sa tom razlikom što kod theraband traka koje se seku na metar sami odredjujete dužinu i otpor trake. Takodje odredjujete i broj traka sa kojima ćete vežbati, u smislu da možete kupiti samo jednu traku (jačinu/boju), ili dve-tri ili više ili svih 8 vrsta (od bež do zlatne) u dužini koja Vama odgovara. Možete takodje početi tako što ćete kupiti neku slabiju TheraBand traku a kasnije dokupljivati Thera Band trake veće jačine.

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Thera-band (žuta 1m)”

There are no reviews yet.