-13%
,

iDance Party Box DJX800MK2

Availability:

Доступно као наруџбина на захтев


Izdavač: iDance
Sa iDance DJX 800MK2 Party zvučnikom dobijate sve što vam je potrebno za zabavu. Sa ovim zvučnikom, upotpunjenim sa mnogobrojnim funkcijama, ništa vam više nije potrebno!

20.800,00 рсд 23.999,00 рсд Sa PDV-om

Party zvučnik ima ugrađeno pojačalo snage ne manje od 800 vati! To čini ovaj zvučnik jednim od najmoćnijih na tržištu i time definitivno osiguravate da svi na vašoj žurki mogu uživati u vašoj omiljenoj muzici! Osim toga, DJX 800MK2 ima duboki bas, koji se može podesiti mikserom na vrhu zvučnika. Ovde možete podesiti i stvari poput eha na mikrofonu i visokih tonova po svom ukusu, tako da imate savršen balans za svoju muziku!
Vašu zabavu ćete upotpuniti uz privlačna disko RGB LED svetla na zvučniku.
Party Box takođe uključuje i bežični mikrofon, tako da svoju žurku možete pretvoriti u odličnu karaoke zabavu! Zahvaljujući dva priključka za mikrofon na zvučnicima, čak je moguće pevati divne duete sa svojim prijateljima. Da li želite da upotpunite bend sa gitarom? Ovo je moguće sa priključkom za gitaru na zvučniku!
iDance Party zvučnik ima ugrađenu punjivu bateriju velikog kapaciteta, koja vam omogućava da puštate do 8 sati muzike, bez punjenja!

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “iDance Party Box DJX800MK2”

There are no reviews yet.