,

Kaira Pro Wireless Headset for Xbox Series X

Availability:

Available on backorder


Uživajte u vrhunskim audio performansama i uronite u igru sa Razer Kaira Pro bežičnim slušalicama za Xbox Series X/S i mobilne igre. Opremljene su najboljim drajverima i mikrofonom. Poseduju najnovije Triforce titanijumske drajvere veličine 50 mm, koji omogućuju pojedinačne replike visokih, srednjih i niskih frekvencija, kako bi se postigao bogat i čist zvuk sa moćnim basom.
Razer Kaira Pro slušalice imaju odvojivi mikrofon veličine 9.9 mm, koji nudi potpuno verodostojan prikaz vašeg glasa, sa eliminacijom neželjene pozadinske buke.
Mekani ušni jastučići smanjiće nakupljanje znoja i toplote generisanih kontaktom s kožom, a visoka gustina mekane pene smanjiće silu stezanja slušalica i time pružiti savršenu udobnost.
Slušalice poseduju i drugi skriveni mikrofon, koji će biti zgodan kada treba da samo razgovarate telefonom.
Uz podršku aplikacije Razer™ Headset Setup za Xbox, podesite zvuk kako želite, uz pristup detaljnim opcijama za prilagođavanje zvuka, kao što je lični EQ itd.

24.999,00 rsd Sa PDV-om

Available on backorder

Uporedi
SPECIFIKACIJE

Frekvencija
20 Hz – 20 kHz
Vreme rada baterije
Do 20 h
Kompatibilnost
Xbox One / Xbox One S / Xbox One X/ Xbox Series X, S, PC (Windows 10 i noviji, sa adapterom koji ne dolazi u pakovanju) i mobilni telefoni
Impedansa
32 Ω
Vrsta konekcije
Bežična
Pozadinsko osvetljenje
Da, Razer Chroma™ RGB
Težina
330 g
Povezivanje
Wireless, Bluetooth 5.0
Mikrofon
Da
Prečnik zvučnika
50 mm
Domet
10 m
Osetljivost
108 dB

Brend:

Razer je kompanija nastala 1998 u Kaliforniji u privatnom vlasništvu Min-Liang Tan i Robert Krakoff-a. Kompanija ima predstavništva u devet gradova sveta i nekoliko stotina zaposlenih. Razer je najveći sponzor eSports pokreta a direktno sponzorišu nekoliko stotina gejming timova i individualaca. Nakon istraživanja i razvoja u labaratorijama, Razer uređaji se daju profesionalnim igračima na testiranje i nakon njihove dorade izlaze u prodaju.

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Kaira Pro Wireless Headset for Xbox Series X”

There are no reviews yet.