,

PODOSEPT 5L

Jasvel

Način primene
Rastvoriti 20 ml Podosept-a u 5 litara vode.
Jedan litar Podosept-a je dovoljan za 250 litara radnog rastvora.
Površine koje se ne moraju ispirati usled dejstva baktericida ostaju duži vremenski period otporne na rast i razvoj širokog spektra bakterija.
Baktericidno i fungicidno delovanje je ispitao „Institut za javno zdravlje Vojvodine”.

1.000,00 rsd Sa PDV-om

Uporedi

Sastav
100 ml rastvora sadrži 2,5% kvaternarnih amonijum jedinjenja, benzil-C12-18 -alkildimetil, hloridi, CAS broj: 68391-01-5
5-15% nejonski surfaktanti
<5% amfoterni surfaktanti Konzervans, miris, boja Osobine
Koncentrovani univerzalni biocidni proizvod za pranje i čišćenje podnih površina i pločica sa pojačanim dejstvom odmašćivanja i delovanja na patogene mikroorganizme: Pseudomonas aeruginosa, Staphylococcus aereus, Salmonella Tiphymurium, Candida albicans, Esherichia coli, Shigella Flexneri 2a, Klebsiella pneumoniae, Enterococcus faecalis.
Namena
Idealan za pranje pločica, podova, većih površina u zdravstvu, javnim ustanovama, sportskim halama, hotelima, restoranima i domaćinstvu. Veoma efikasna formula i za najotpornije prljavštine na unutrašnjim i spoljnim površinama, a naročito onim koji iziskuju viši nivo higijene.
Produženi efekat dejstva i mala potrošnja sa velikim učinkom čišćenja čine ga jednim od najčešće odabranih sredstava za pranje, dezinfekciju i održavanje.

Brend

Jasvel

Kategorija

Zemlja porekla

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “PODOSEPT 5L”

There are no reviews yet.