,

Pro Click Wireless Mouse Designed with Humanscale

Availability:

Available on backorder


Sa Pro Click mišem, Razer se prvi put uključio u office segment, uspostavljajući saradnju sa Humanscale kompanijom, koja je ekspert u stvaranju proizvoda koji unapređuju udobnost i zdravlje u radnom okruženju.
Pro Click je ergonomski dizajniran miš namenjen za kancelarijsku upotrebu. Dizajniran je od strane vrhunskih naučnika i dizajnera, u cilju stvaranja miša koji će obezbediti najpravilniji položaj ruke tokom korišćenja, minimizirajući svako naprezanje. Poseduje napredni Razer 5G optički senzor sa podesivom rezolucijom od 16000 DPI, koji garantuje maksimalnu preciznost, kako bi vaša produktivnost i efikasnost na poslu bile na zavidnom nivou.
Sa Pro Click mišem, nećete morati da brinete o bateriji. Ukoliko se povežete pomoću Bluetooth konekcije, baterija će trajati do 400 časova, a ako koristite 2.4GHz wireless konekciju, moći ćete da ga koristite do 200 sati. Na miš možete istovremeno povezati do četiri uređaja (desktop računar, laptop, tablet ili TV), a ono što je najvažnije – samo jednim klikom ćete moći da se prebacujete sa uređaja na uređaj, bez potrebe za konstantnim rasparivanjem i uparivanjem. Miš poseduje i 8 programabilnih tastera namenjenih dodeljivanju makroa i funkcija, kako biste mogli da radite brže i pametnije nego ikada do sada.

15.499,00 rsd Sa PDV-om

Available on backorder

Uporedi
SPECIFIKACIJE

Ubrzanje
40 G
Vrsta konekcije
Bežična
Rezolucija
16000 DPI
Pozadinsko osvetljenje
Ne
Dimenzije
126.7 x 79.7 x 45.7 mm
Broj tastera
8 programabilnih tastera
Težina
106 g
Tip senzora
Optički
Povezivanje
2.4GHz Hyperspeed adapter, multi-host BLE i žično (USB-A/micro-USB)
Baterija
Do 400 h Bluetooth, Do 200 h Wireless

Brend:

Razer je kompanija nastala 1998 u Kaliforniji u privatnom vlasništvu Min-Liang Tan i Robert Krakoff-a. Kompanija ima predstavništva u devet gradova sveta i nekoliko stotina zaposlenih. Razer je najveći sponzor eSports pokreta a direktno sponzorišu nekoliko stotina gejming timova i individualaca. Nakon istraživanja i razvoja u labaratorijama, Razer uređaji se daju profesionalnim igračima na testiranje i nakon njihove dorade izlaze u prodaju.

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Pro Click Wireless Mouse Designed with Humanscale”

There are no reviews yet.