, ,

Loptasti tegovi 4kg


U aerobiku, fitnessu ili jogi postoji bezbroj vežbi gde se ove male medicinke lopte upotrebljavaju, od vežbi za trbušne mišiće, zatim vežbi za kukove i struk vežbi gde se stepuje i skače…

1.788,00 rsd Sa PDV-om

Uporedi

Mini medicinke lopte, okrugli gumirani tegovi za šaku, mali okrugli tegovi, male medicinske lopte, lopta teg, okrugli tegovi, loptasti tegovi, male medicinke za šaku… sve su to nazivi za ove simpačne okrugle tegove koji staju u šaku.
Ove male medicinke lopte su obložene reljefnim mekanim pvc materijalom i korisnici imaju osećaj da su ovi okrugli tegići gumirani iako je u pitanju mekani pvc.
Postoji veliki broj primena ovih malih medicinki od sportova sa loptom, zatim aerobika joge i fitnesa pa sve do korektivne gimnastike. Kod sportova sa loptom poput rukometa, košarke i vaterpola ove mini otežane lopte se koriste za razvoj fleksije, motorike i hvatova.
Mini tegovi se ispuste i pokušava se hvat pre nego što padnu na zemlju. Vežba se grupno dodavanje sa loptastim tegovima, kao i vežbe poput zamaha ili rotiranja zgloba ruke dok je lopta u šaci( ove vežbe sa gumiranim malim okruglim tegićima jačaju mišiće šake i podlaktice i povećavaju flexibilnost ). Iako su okrugli tegovi sa pvc texturom delimično otporni na manje padove zabranjeno je namerno ih ispuštati i treskati na pod ili zid (za tu namenu loptasti tegovi nisu predviđeni).

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Loptasti tegovi 4kg”

There are no reviews yet.