,

Tramboline 130cm (male)


Izbor da li uzeti trambuline sa ili bez zaštitne mreže zavisi od mnogo faktora, počev od godišta i uzrasta korisnika i toga da li je cilj asistencija vežbaču ili ne, kao i od mogućnosti neprekidnog dužnog nadzora dece.
Trambolina dimenzije: 130cm
Masa za dostavu: 9kg

11.100,00 rsd Sa PDV-om

Uporedi

Bezbroj sličnih naziva: trambolina, trampolina, trambulina, trampulina, tramboline, trampoline, trambuline, trampuline…
Trampolina je ozbiljan i koristan gimnastički rekvizit za decu i odrasle… Na prvi pogled trambolina izgleda kao ekvizit za zabavu i igru ali ona to nije, jer je trampolina koristan sportski rekvizit sa kojim se (kroz igru) razvija motorika, koordinacija i spretnost uz istovremeno jačanje i zatezanje mišića.
U mnogim zemljama igraonice koje su sastavljene od velikog broja trambulina, one su izuzetno cenjene jer deca kroz igru razvijaju i nervni sistem (deo koji je zadužen za motoriku i koordinaciju tela), a istovremeno razvijaju i spretnost i snagu i mišiće celog tela.
Postoje trampuline sa i bez zaštitne mreže, ail kod obe vrste savetujemo obavezni i dužni nadzor starijih.
Tramboline mogu da koriste i odrasli i postoje mnogi fitness i gimnastički centri sa trambulinama za odrasle. Odrasli kao i deca vežbanjem na trampolini razvijaju motoriku, explozivnost, kondiciju, koordinaciju, smanjuju stres i jačaju i zatežu mišiće.
Veličinu trampuline treba prilagoditi prostoru i potrebama korisnika. Izbor da li uzeti trambuline sa ili bez zaštitne mreže zavisi od mnogo faktora, počev od godišta i uzrasta korisnika i toga da li je cilj asistencija vežbaču ili ne, kao i od mogućnosti neprekidnog dužnog nadzora dece.

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Tramboline 130cm (male)”

There are no reviews yet.